maandag 18 april 2016

Squatrek kopen

Nieuwe en tweedehands Sport en Fitness artikelen kopen of verkopen doe je via. Dit squatrek is een zeer solide constructie gemaakt van sterk staal. Van een voordelig squatrek voor thuis tot een professioneel squatrek voor in de sportschool.

Een squatrek is ideaal voor zij, die willen genieten een compact en toch een veelzijdig rek van hoge kwaliteit. Stabiliteit, comfort en professionaliteit worden . We verzamelen alle squat-, power- en halfracks die we kunnen vinden. Een squatrek is een rack waarin je een halterstang op de juiste hoogte kunt neerleggen om squats uit te voeren.

Bekijk vergelijk het ruime assortiment gewichten Profiteer van de laagste prijs en bestel direct online! Bekijk vergelijk het ruime fitness assortiment krachtstations Profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk en snel online! Een squatrek is een stellage die de stang op kan vangen. Op een praktische hoogte, zodat je alleen nog maar naar voren hoeft .

De beste Squat Racks vind je op Gorillasports. Squatrack die in hoogte verstelbaar is. Het squatrack is gemaakt met een grijs gepoedercoatd frame en stevige chromen dragers. Squatrek te combineren met ieder soort bankje. Hoewel het squatrek van Bremshey geleverd wordt met chromen dragers, zijn deze tevens los verkrijgbaar als reserve of aanvulling.


De PowerMark 4is de zwaardere versie van de PowerMark 315. De stabiliteit van dit model is nog een stuk hoger. Een ander groot voordeel van dit squat . Om een squatrek te kopen, is het wel verstandig om je te verdiepen in het verschil in aanbod.


Een squatrek kan je online bestellen, dus de aanschaf is uiterst . Een squatrack kopen doet u niet zomaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts