woensdag 20 april 2016

Chakra's reinigen

Je chakra's reinigen door je chakra's te openen, te reinigen en weer te sluiten, bevrijd je jezelf van blokkades en stilstaande energie. Een meditatie waarin alle chakra's worden gereinigd. Alle stof en afval en emotionele blokkades.

Het goed reinigen en bekrachtigen van onze chakra's is erg belangrijk om ons wel te voelen. Hier volgt een meditatie die ze één voor één . In de energiecentra van het subtiele lichaam, de zogeheten chakra`s, kunnen na verloop van tijd door diverse omstandigheden energieblokkades ontstaan. Je kunt de chakra's reinigen door er met kristallen op te werken, door energiewerk zoals reiki of magnetiseren te doen.

Een aantal therapievormen behandelen . Bij je stuitje laat je de energie door je eerste chakra gaan en maak de kleur rood weer. Praktische hulpmiddelen voor het energetisch reinigen van jezelf. Anahata is het energiecentrum van liefde voor jezelf, voor anderen en voor emotioneel evenwicht.


Tijdens deze meditatie chakra's reinigen gaan we de zeven hoofdchakra's in ons energiesysteem eens lekker reinigen. Gedurende deze meditatie gaan we ook . Ga staan en zet je handen op je hart en vraagt met intentie aan de kosmos of je het violette vuur mag gebruiken om je aura en chakra's te . Het schonen = energetisch reinigen van de chakra's'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts