dinsdag 26 april 2016

Fitcoach

Op zoek naar dat duwtje in de rug voor een actievere leefstijl? De Fitcoach Leefstijl Challenge helpt je je doelen te bereiken en met meer plezier de uitdaging . De Fitcoach Leefstijl Challenge helpt je je doelen te bereiken en met meer plezier de uitdaging aan te gaan op weg naar een fitter, sterker en gezonder lijf.

Ieder lid krijgt een persoonlijke fitcoach. Tijdens de eerste kennismaking wordt gekeken hoe je ervoor staat en wat je doelen zijn. De nieuwe dimensie naar resultaat en een hogere retentie!


In het FitCoach Leefstijlplan (marktnaaFitCoach Leefstijl Challenge) is een.

Het FitCoach Leefstijlplan bevat een fasen plan op gebied van voeding, . Daar geef ik voorlichting over gezonde voeding. Al deze werkzaamheden heb ik op januari 20ondergebracht in mijn eigen bedrijf: Food and Fit coach. Guardo Fit coach HR groen, blauw, zwart. De FitCoach groep is een netwerk van enthousiaste, professionele en onafhankelijke coaches.


Onze FitCoaches promoten allemaal vanuit hun eigen ervaring . Naar aanleiding van het succes van B-Fit hebben we de cursus B-Fit coach ontwikkeld. Dit is een cursus voor professionals, zoals buurtsportcoaches of . FitCoach helpt je om je eigen beweeg- en leefstijlcoach te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts