dinsdag 5 april 2016

Kickr fietstrainer

Overal om ons heen hoorden we al over de Wahoo Fitness KICKR fietstrainer. Het zou de coolste hometrainer zijn van dit moment. Met de fietstrainer bereid je je optimaal voor door realistische weerstandsregeling.

De Wahoo Kickr fietstrainer is erg goe licht, stil en redelijk betaalbaar. Vergelijk van de Wahoo Kickr met de CycleOps, Elite en Tacx hometrainers! Wahoo KICKR, innovatieve fietstrainer.


Blijf trainen ook als het kouder wordt.

Ook de SKY ploeg traint met deze KICKR. De Wahoo Fitness Kickr is de fietstrainer van het moment, wattage, Strava Elements, geen banden slijtage en heel veel plezier. De Wahoo Kickr is een slimme fietstrainer.


De Kickr kan namelijk communiceren met randapparatuur die de weerstand van de trainer kan . Maar er is een alternatief: de Wahoo KICKR fietstrainer. Die combineert de traditionele hometrainer met apps op je smartphone of tablet. De Wahoo KICKR werd in 20op Eurobike gepresenteerd als “the world's first iPhone powered bike . Niet voor niets mag Wahoo met de KICKR powertrainer Team Sky exclusief ondersteunen met de fietstrainer. Voor hen is het belangrijk dat de apparatuur uiterst .

De Wahoo Kickr is een fietstrainer in het hoogste segment en beschikt over een zeer sterke elektrorem. De Kickr heeft een maximaal vermogen van 20Watt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts