dinsdag 5 april 2016

Subtropisch zwembad

Een overzicht van alle subtropische zwembaden in Nederland. Voor een dagje weg in een leuk subtropisch zwembad van een vakantiepark is het vaak nodig. Een overzicht van alle vakantieparken met subtropisch zwemba in binnen- en buitenland. Maar ook voor zwemlessen en kinderfeestjes is het zwembad zeer geschikt.


In ons subtropische zwembad vind je diverse glijbanen met onder andere de Crazy . Zwemmen in een tropische jungle onder een weergaloze sterrenhemel. Ongelooflijk, maar het kan in Preston Palace.

Vakantiepark met subtropisch zwembad de Leistert in Roggel. Daarom vindt u op vrijwel alle parken van Landal GreenParks een zwembad. Binnen, soms buiten of zelfs subtropisch!


Op het park is een subtropisch zwemparadijs met waterglijbanen, wildwaterbaan en golfslagbad. Subtropisch zwembad; Bij natuurgebied; Overdekte Plaza. Tropische temperaturen en wuivende palmbomen, in een tropisch zwembad is het altijd zomer! Welkom bij het leukste en grootste subtropisch zwembad in het Noorden.


Voor een dag vol waterpret en sensatie kom je naar Swimfun. Een dagje of weekendje naar Preston Palace is een fantastische belevenis voor zowel jong als oud.

Een subtropisch zwemparadijs, een indoor kermis, een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts