dinsdag 19 april 2016

Gewichten 0 5 kg

Bekijk en vergelijk een ruim assortiment bij de beste shops en bestel direct online! Vergelijk een ruim assortiment bij de beste shops Kies de beste aanbieding! Ik vind alle gewichten een beetje prijzig, maar ze liggen goed in de hand.

Te gebruiken als pols- en enkelgewicht. De dumbells zijn in gewichten verkrijgbaar en worden per paar geleverd. Verkrijgbaar in de volgende gewichten (per dumbell) 0. Zeer zacht uitgevoerd voor veel comfortIdeaal om u training nog intensiever te maken.

Deze gietijzeren Tunturi dumbells zijn met vinyl overtrokken en liggen door de anatomische vorm prettig in de hand. Geschikt voor gebruik bij aerobic, gymnastiek, lopen en andere sporten. Verhoog de intensiteit van al je oefeningen. Voorzien van een verstelbare klittenband .

Ieder gewicht heeft zijn eigen kleur, waardoor de verschillende gewichten. Kg Polsgewichten uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één . Fitness_Spieren Fitness - Halters pvc x kg DOMYOS - Gewichten en halters. Enkel- en polsgewichten voor krachttraining en fitness x kg. Bestel je gewichten bij Intersport Twinsport in de webshop! Deze speciale gewichtsballen zijn bedoeld om pilates oefeningen, maar ook om je fitness workout, extra te belasten.


Daardoor wordt de oefening extra zwaar . Deze topdesign gewichten van adidas zijn geschikt voor zowel de enkel als de pols! Bij de vinyl dumbells heeft elk gewicht zijn eigen kleur. Dit zijn dumbells met vinyl overtrokken en zijn leverbaar in de gewichten 0. Ruim op voorraa klaar voor verzending.


Hoge kwaliteit gewichtschijven voor 30mm halterstangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts