woensdag 27 april 2016

Evenwichtsbalk

Een evenwichtsbalk of kortweg balk is een turntoestel dat bij het damesturnen wordt gebruikt. Bij de balk is het de bedoeling zo moeilijk mogelijke acrobatische . De evenwichtsbalk (of kortweg balk) is een olympische discipline in het damesturnen.

Janssen-Fritsen levert FIG-gecertificeerde en gemakkelijk in hoogte . Evenwichtsbalk Grondbalk Turnbalk voor thuis turnoefeningen. Balk turnen vanaf nu niet meer moeilijk. Deze balken met gestandaardiseerde afmetingen (lengte = m ; breedte = cm) bestaan uit een onvervormbaar aluminium balk met een antislip bekleding.

Deze evenwichtsbalk is aan te passen aan de leeftijdscategorie en is voorzien van een soft-top bekleding. Er bestaan verschillende soorten evenwichtsbalken: statische ronde of vierkante balken, draaiende balken of wiebelbalken op veren. Shop online voor Evenwichtsbalk uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Lopen, springen en draaien op maar cm!


Als je op de balk gaat turnen is het heel belangrijk om in . Proberen in balans te blijven vinden kinderen altijd leuk. Deze evenwichtsbalk nodigt kinderen uit om met zichzelf of met andere kinderen te wedijveren. De natuurlijke materialen en de vormgeving van Robinia speeltoestellen sluiten naadloos aan bij iedere omgeving. Een natuurlijke speelplek van Robinia .

Hou je evenwicht en loop naar de overkant. En niet verder vertellen: maar een evenwichtsbalk is ook zeer geschikt om even op te zitten om uit te rusten van het . Vertalingen van 'evenwichtsbalk' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts