woensdag 6 april 2016

Workshop sjamanisme

In de Basiscursus Sjamanisme leer je hoe je zelf kan werken met de. Gedurende deze workshop deel je je ervaringen met je medecursisten in de cirkel, om zo . De Reis van de Sjamaan is een opzichzelfstaande 3-daagse voor iedereen en desgewenst het eerste deel van jouw opleiding tot Sjamanistisch Practitioner bij .

In deze cursus maak je op een krachtige manier kennis met sjamanisme. De basiscursus sjamanisme wordt in Den Haag gegeven en bestaat uit vier avonden (kijk voor data op de agenda). Tijdens die avonden ga je trancereizen, . De opleiding Sjamanistisch healer is een eenjarige opleiding met o.

Daarnaast worden er het hele jaar losse avonden (workshops) gegeven op . In deze twee weekenden leer je de traditionele techniek van soul retrieval. Volgens de visie van het sjamanisme kun je een stukje van je ziel kwijtraken. Sjamaan voor training, cursus, healing op sjamanistische wijzen.


Er is in de sjamanendrum workshop keuze tussen een rond frame: 3 4 4 of cm. ITL Sjamanisme Healing door Stefan Wils met Opleiding Sjamanistisch Genezer in Amsterdam, workshops en individuele healingsessies. De training sjamanisme is een geweldige krachtige manier om op reis te gaan naar je binnenste of beter gezegd naar je ziel.


De training is gericht op het werken vanuit westerse sjamanisme en is verdeeld over zes dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts