donderdag 21 april 2016

Kleine klankschaal

Het materiaal, de dikte en de grootte bepalen de klank die uit de klankschaal komt. Klankschaal aanstrijkhout klein met suède camel. Veel Tibetaanse klankschalen te koop in onze winkel.

Handgemaakt van verschillende metalen waaronder gouzilver. Klankschalen (ook bekend als 'Himalaya schalen' of 'Rin' of Suzu) zijn een soort gong of bel. De wanden en rand van de klankschaal vibreren en maken . Als je een klankschaal koopt wil je er geen duur verkoopverhaal bij.

Wil je meer informatie over klankschalen en weten hoe je klankschaalverkooptrucs kunt . Handgemaakte klopper bekleed met leer. Prima geschikt voor het laten zingen van klankschalen tot een diameter van ongeveer tot cm. Handgemaakte klopper bekleed met Vilt.


Prima geschikt voor het aanslaan van klankschalen tot een diameter van ongeveer tot cm. Bijvoorbeeld: Een klein houten kloppertje zal uit een grote klankschaal alleen de hoge tonen halen. Dat is zo zonde, want zo'n grote schaal heeft heel veel lage, . Er liggen bij Aruna allerlei kloppers, van heel klein tot heel groot.


Elk model heeft zijn eigen toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts