maandag 16 mei 2016

Basic fit rotterdam kralingen

Ben je op zoek naar een sportschool in Rotterdam? Kom dan fitnessen bij Basic-Fit Rotterdam 1e Jerichostraat.

Kom dan fitnessen bij Basic-Fit Rotterdam Lijnbaan. Ben je woonachtig in (regio) Rotterdam Kralingen, Crooswijk of Alexander? Kom dan lekker sporten bij één van de volgende . Basic-Fit Rotterdam Kralingen in Rotterdam, 1e Jerichostraat 1 3061GE - Telefoonnummer, informatie en kaart van Basic-Fit Rotterdam Kralingen - Rubriek .

De openingstijden van Basic-Fit Rotterdam Kralingen 1e Jerichostraat in Rotterdam vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Basic-Fit . De openingstijden van alle vestigingen van Basic Fit Rotterdam Kralingen in Rotterdam vindt u op Openingstijden. De openingstijden van alle vestigingen van Basic Fit in Rotterdam vindt u op Openingstijden. Hierbij wil ik een klacht melden over Basic Fit : Dinsdag mei liep ik om 22:uit Basic Fit filiaal 1ste Jerichostraat Rotterdam, wat voorheen . Sinds kort is Basic-Fit Rotterdam Kralingen geopend.


Het voormalige Sportcentrum Hollander op de 1e Jerichostraat is overgenomen door Basic-Fit en wordt de . De afgelopen tijd zie ik veel artikelen op Facebook voorbij komen over het sporten bij Basic Fit. Deze artikelen zijn veelal negatief van aard en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts