woensdag 18 mei 2016

Muntendam zwembad

Kleine Venne 2a, 96GL Muntendam Navolaan 32. Vanaf oktober 20exploiteren wij het zwembad bij Sportcentrum Bruinsma in Stadskanaal. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Zwembad- en Instructiebad D G van Noortbad in Muntendam vindt u in dé lokale bedrijvengids .

GEWIJZIGDE TARIEVEN ZWEMBAD MUNTENDAM. Per januari 20gelden de volgende tarieven voor het DG van den Noortbad: - abonnement voor . MUNTENDAM Zwemschool De Krabbelaar neemt het DG van den Noortbad over. Het huidige personeel van het overdekte zwembad wordt .

Het college van burgemeester en wethouders van Menterwolde heeft besloten dat de sluiting van het zwembad D. Zwembad in Muntendam, met de entree, toegang, prijs, openingstijden, locaties, adres, route, opstap, uitgaan, uitstapje, zwembasen, eruit, uitjes, ertussenuit, . Zwembad- en Instructiebad d G Van Noortba Kleine Venne 2A in Muntendam, Telefoon +(0) 598-6226van Openingstijden, Contactpersoon en . ZCM'is een kleine, gezellige zwemvereniging uit Muntendam die naast zwemmen leuke dingen organiseert voor haar leden zoals bij de jeugd: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts