donderdag 5 mei 2016

Easysteppers

Easysteppers wanneer traplopen een probleem wordt, langerthuiswonen en spierconditie op peil houden modellen, prijzen en video's. Uw hele woning is weer op eigen kracht bereikbaar met Easysteppers; Wanneer traplopen een probleem wordt! U heeft minder kracht nodig en uw gewrichten .

Goedkoop alternatief voor traplift kopen? Plaats Easysteppers tussentreden op uw traptreden! De Easysteppers bestaan uit stevige tussentreden voor uw eigen trap waardoor u met halve treden de trap op en af kunt lopen.


Met de Easysteppers makkelijk de traplopen!

Nu voor ANBO-leden met € 4- korting op de reguliere verkoopprijs. Easysteppers demonstratie film; LANGER THUISWONEN. Wanneer traplopen een probleem wordt, heb je traditioneel keuze. Easysteppers zijn eigenlijk een soort steunbalk die u op de traptreden plaatst.


Dit zorgt voor een verhoging van de trap en daarmee een verkleining van de . Een aantrekkelijk en goedkoop alternatief vormen de Easysteppers: mooi afgewerkte blokken hout die de traptreden verkleinen (zie foto).

Wanneer traplopen een probleem wordt kunt u kiezen voor de Easysteppers; het alternatief voor de traplift. De Easysteppers is uitermate geschikt voor mensen . De Easysteppers kunnen geplaatst worden op elke houten binnentrap met zowel open- als dichte treden. Het gaat hierbij om rechte, kwart- en half gedraaide . Heeft u last van uw rug, heupen, knieĆ«n of enkels? Heeft u minder kracht of uithoudingsvermogen?


Tussentreden maken je het traplopen makkelijker. Deze op maat gemaakte houten blokken van het merk Easysteppers, worden op je trap geplaatst. Easysteppers; Een verrassend simpel traplift alternatief.


De Easysteppers zijn bedoeld voor mensen. De Easysteppers zijn bedoeld voor mensen met beperkingen. De Easysteppers kunt zelf verwijderen en kunt u eventueel meenemen naar de . VIDEO #ddw #ddw#social #artrose #nieuws . In het Huis van Morgen in Roosendaal ontdekte hij de Easysteppers, dit zijn stevige tussentreden voor op de trap waardoor je minder kracht nodig hebt bij het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts