dinsdag 31 mei 2016

Judo hilversum

Kom judoën bij Van Hellemond Sport in Hilversum en Naarden. Kom dan sporten bij Van Hellemond Sport in Hilversum en Naarden. Maak nu gratis kennis met Judo voor kinderen. Van Hellemond Sport geeft judolessen in Hilversum-Zui Hilversum Oost en Naarden speciaal voor de. Judo voor de allerkleinsten bij Van Hellemond Sport.


Bekijk online het lesrooster van van Hellemond Sport Hilversum Industria en maak gratis kennis met een Gratis Proefweek! Door judo te beoefenen leer je hoe je, zonder al te veel kracht en inspanning, gebruik kunt maken van de kracht van de ander om hem uit zijn evenwicht te .

Ryu 't Gooi Sport, judo Bussum, sportschool met judo, aerobic, volleybal in. Meent - Laren - Blaricum - Hilversum - 's Graveland - Muiderberg - Ankeveen . Judo, The New Gentle Way benadert judo als breedtesport. Hiermee bedoelen we dat het toegankelijk is en daardoor geschikt voor iedereen.


Judo, karate, schermen, kickboksen, Taekwondo en nog veel meer vechtsporten en zelfverdedigingslessen voor kinderen in Hilversum, Bussum, Huizen, Baarn . Vanaf jaar kun je starten met judolessen bij de Judoschool in Hilversum. Zelfverdediging voor stoere jongens bij Sportschool Van Haren in Hilversum of Weesp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts