dinsdag 17 mei 2016

Zen cursus

Amsterdam geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier. Rotterdam geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier. Den Haag geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier.

Tijdens de meditatie cursus leer je in een dag mediteren. Daarnaast bieden we een uitgebreide training en opleiding om alles over meditatie te leren! Praktische meditatie en theoretische onderbouwing krijgen beide in de cursussen aandacht.


De essentie van Zen meditatie is om het denkende brein uit te schakelen.

Je gaat als het ware 'dieper' dan denken. Leer de principes van Zen Meditatie begrijpen, leer ze toepassen en ga de positieve consequenties van Zen Meditatie in je dagelijks leven ervaren. Zen Centrum Amsterdam is een plek waar dagelijks kan worden gemediteerd.


Vier keer per jaar start er een introductiecursus en een vervolgcursus . De introductiecursus is bedoeld als kennismaking met de meditatiepraktijk van het Zen-boeddhisme. Deze cursus is vooral praktisch van aar het oefenen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts