donderdag 5 mei 2016

Dolby atmos voor thuis

Om Dolby Atmos thuis te kunnen beluisteren zijn dus extra speakers, nieuwe speakers of add-on modules nodig maar dat is niet alles. In dit artikel over Dolby Atmos gaan we wat dieper in op de. Het basisidee achter Dolby Atmos is gewoonweg geniaal: het bestaat uit een .

Ik moet zeggen dat ik niet zo thuis ben in die nieuwe hype technieken als dolby atmos en dts-x. Maar mijn gevoel zegt dat de gemiddelde . Films met Dolby Atmos op Bluray - maar stiekem toch. Dolby Atmos - CinemaDream Specialist in Thuisbioscopen.

Home cinema staat in het teken van een nieuw surroundformaat; Dolby Atmos, maar wat is dit nieuwe audioformaat . Denon, Onkyo en Pioneer kiezen voor Dolby Atmos. Bij de implementatie van Atmos voor thuisgebruik wordt vooral gemikt op de toevoeging . Dit apparaat is standaard geschikt voor Dolby Atmos en middels een 1euro kostende. In de praktijk - Dolby Atmos Enabled luidsprekers.


De ontwikkeling voor (thuis-)bioscoopgeluid heeft de afgelopen decennia. De Marantz SR70ondersteunt zowel Dolby Atmos als Auro 3D. Dolby heeft nu aangekondigd dat Atmos ook beschikbaar komt voor thuisgebruik. Eind dit jaar zullen de eerste Blu-ray discs met een Atmos .

Het belangrijkste kenmerk is dat Dolby Atmos voor thuisgebruik hoogte toevoegt aan het geluid van een gangbare 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts