maandag 16 mei 2016

Ant+ borstband

Bestel de Garmin ANT+ Hartslagsensor (Borstband) bij Hartslagmetercenter. Borstbanden vind je bij Hartslagmetercenter. Deze hartslagsensor bevestig je aan een borstband. Garmin Premium ANT+ Hartslagsensor (Borstband). Ontworpen voor: het meten van de hartslag, compatibel met alle artikelen met ANT+ transmissie (zoals de teller COUNT14+ en SATCOUNT+).


Wie o wie : Ik wil een borstband voor mijn garmin Edge 800. Ik weet dat ze bij Decathlon de ANT + borstband hebben in Arena Amsterdam . Met een ANT+hartslagmeter kun je hartslag tegelijk ontvangen op je telefoon en horloge en dat heeft toch wel wat voordelen. Deze Garmin Forerunner hartslagsensor is voorzien van een borstband. Je bevestigt hem eenvoudig om je borstkas, waarna je hartslag direkt . O-Synce ANT+ Borstband met X-sensor voor slechts 39.


Hartslagmeter met ANT+ sensor van O-Synce. De Elite ANT HR Borstband houdt jouw hartslag nauwlettend in de gaten. De hartslagband is compatible met ANT+ protocol en kan je zodoende eenvoudig . De waterbestendige hartslagband van Tacx is één van de weinige sensoren die draadloos communiceert via zowel ANT+ als Bluetooth Smart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts