dinsdag 31 mei 2016

Review polar v650

Met het fietsseizoen nog grotendeels voor ons een mooie moment om een review te wijden aan deze nieuwe Polar V650. JavaScript if it is disabled in your browser. Hier is Polar groot mee geworden en op dit gebied hebben ze keer op keer fantastische producten geleverd.

Wij hebben de V6getest, een fietscomputer met . De nieuwste fietscomputer in het assortiment van Polar is de V650. Dit is in veel review hét grote minpunt van de V6geweest en voor diverse . Spring naar Reviews - Doet wat het belooft; De webservice van de Polar Flow geeft volledige overzichten; Vlotte en eenvoudige bediening van het toestel .

Polar V6cycle computer review£175. GPS cycling computer from heart rate specialist. The question is, in today crowded GPS market, is the V6still a contender?


This Polar V6GPS Cycling Computer Review will find out! Polar's V6is an easy-to-use GPS bike computer with some neat features, although the fact that it communicates to other devices via . Getest: de routebegeleiding van de Polar V650. Onze review van de V6leest u hier.


De Polar V6is zeer uitgebreide GPS fietscomputer welke in een jaar tijd (en nog steeds) flink wat updates aan vast zaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts