dinsdag 24 mei 2016

Supermarkt gasselternijveen

Jumbo supermarkt Gasselternijveen op Telefoonboek. Naast een jumbo supermarkt vind je ook supermarkt. Een groep inwoners van Gasselternijveen is een crowdfundingsactie gestart om weer een supermarkt in het dorp te krijgen.

Spil de plannen voor een supermarkt gepresenteerd. De openingstijden van alle vestigingen van Supermarkt in Gasselternijveen vindt u op Openingstijden. In de omgeving van Gasselternijveen zijn in de categorie Supermarkt de volgende winkels openingstijden gevonden:.


Openingstijden dichtstbijzijnde Albert Heijn winkels.

In de omgeving van Gasselternijveen zijn in de categorie Supermarkt de volgende winkels openingstijden . Openingstijden dichtstbijzijnde Lidl winkels. Alle supermarkten in Gasselternijveen. Supermarkt, Adres, Postcode, Plaats, Bekijken, Aanbiedingen . Gasselternijveen raakt zijn supermarkt kwijt.


De Spar-winkel doet volgende week zaterdag de deur definitief op slot. GASSELTERNIJVEEN – Een aantal inwoners heeft de handen ineen geslagen om te proberen om weer een supermarkt in het dorp te krijgen. Vind direct de dichtstbijzijnde Supermarkt Gasselternijveen!

Alle supermarkten binnen 10KM bekijken, of bestel je boodschappen direct online. De 'Stichting tot instandhouding Supermarkt Gasselternijveen' heeft de nieuwe ondernemer toegezegd dat hij daarbij kan rekenen op de hulp . Vind alle supermarkten in Nederland - Drenthe - Gasselternijveen - Hunzepark zoals Albert Heijn, C100 Super de boer, Nettorama. De Supermarkt in Gasselternijveen sloot kortgeleden haar deuren.


Nieveners zich af, “Het was er toch altijd vol . Vind alle vakantieparken met Supermarkt in Gasselternijveen bij BungalowSpecials. Kopak Supermarkt L Weggemans in Gasselternijveen vindt u in De Telefoongids. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond . Vragen aan burgemeester en wethouders over sluiting supermarkt Gasselternijveen.


Het ziet er naar uit de enige supermarkt in Gasselternijveen de deuren . Hoewel de supermarkt In Gasselternijveen dit najaar 20gesloten is, blijft de plaatselijke werkgroep “Behoud supermarkt” uiterst actief om te proberen op . Kopak Supermarkt L Weggemans in Gasselternijveen, reviews van echte mensen. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts