vrijdag 20 mei 2016

Gewicht glas per m2

Het gewicht van een ruit kan vrij eenvoudig berekend worden aan de hand van de afmeting en de dikte van het glas. Het soortelijk gewicht van glas is 25gram per millimeter dikte per vierkante meter glas. Glas gewicht berekenen aan de hand van voorbeelden.

Allereest moet de oppervlakte van het . Het soortelijk gewicht van glas is 25gram per milimeter dikte per vierkante. Het gewicht van glas is kilo per mm dikte per m2. Glas heeft een soortelijk gewicht van kg.

Dit betekent dat je een vaste formule kunt gebruiken om het . Bij het monteren van het glas moet u ook rekening houden met het gewicht van glas. U berekend eerst de oppervlakte van het glas en dat vermenigvuldigd u met de dikte in millimeters. U berekent eerst de oppervlakte van het glas, dat vermenigvuldigd u met de dikte in mm, en die uitkomst . Het gewicht van glas kunt u berekenen met de volgende formule: x Oppervlakte in mx Glasdikte in millimeters =. Bij deze temperatuur gaat het glas bijna weer smelten. Dan wordt het glas plots afgekoel waardoor er grote spanning .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts