dinsdag 24 mei 2016

Trampoline roermond

De gemeente heeft een vergunning verleend voor de plannen, in twee leegstaande meubelzaken van Sijben aan de Doctor Philipslaan, in de . Jump XL trampoline parks - A new leisure excitement in Europe! Enjoy your jumps, practice your tricks and enjoy jumping in our huge indoor trampolines. Omwonenden hoeven niet te vrezen voor parkeeroverlast of opstoppingen als er straks in Roermond een trampoline- en voetbalhal wordt . ROERMOND - De bewoners van de buurt aan en rondom de Dr.


Philipslaan zijn niet te spreken over plannen van de gemeente om in het oude . TRIXS is hét indoor trampoline- en beachsportspark van de regio!

Kom je lekker uitleven op de trampoline of speel een potje beachvolleyball met je vrienden. Hoewel Roermond geen echte overdekte speeltuin kent, biedt de stad toch een aantal. Een grote kabelbaan, trampolines, tokkelbaan, springkussens, een . Alle laatste nieuws in en uit Roermond vindt u op de nieuws pagina van RTV. Bekijk het laatste nieuws van Roermond en omgeving op RTV Roermond! Bestel uw trampoline extra goedkoop bij Heuts.


Unieke aanbieding: de beste trampoline voor de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts