dinsdag 28 februari 2017

Ballon 65

Bekijk hier deze Ballon leeftijd ´65´. Op zoek naar jaar ballonnen, jaar slingers en jaar versiering voor een verjaardag? Supersnel in huis en achteraf betalen.

Ballon jaar Verjaardag Ballonnen met opdruk stuks. Ballon jaar, vind deze en meer decoratie artikelen in onze webshop. Slingers, banner, folieballonnen, confetti, bubbleballonnen, kaars kaars 5. Verpakt per stuks in verschillende kleuren.

De ballon is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor woordgroepen. U heeft geen producten in uw winkelwagen. Helium Ballon Jaar Verkeersbord 43cm leeg.


Gevuld met helium en lint: ja (+€99).

Verkeersbord jaar feestartikelen pakket XL. Happy age card jaar (Verjaardagskaart met leeftijd button). In de leukste webwinkel van het Westland kun je behalve alle Westlandse artikelen ook heel veel té gekke gadgets en feestversiering vinden voor elke . Ballonnen jaar in een zakje van stuks assorti . Deze vlaggenlijn is 10meter lang en dubbelzijdig bedrukt met feestelijke gekleurde ballonnen en de leeftijd. Folie Ballon - Jaar - Verkeersbord. Ballon kunt u met een drink-rietje vullen en op een stokje . Een volledig bedrukte ballon met jaar erop.


De ballonnen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Ballon jaar wordt in verschillende kleuren geleverd. Het materiaal is van latex en je vult ze met lucht of helium.


De ballonnen jaar zijn 30cm groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts