vrijdag 17 februari 2017

Glijbaan 5 meter

SwingKing montageglijbaan - meter - blauw. Met deze mooie blauwe glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Goede Speelprojecten levert RVS glijbanen als: bakglijbaan, kuipglijbaan, taludglijbaan, glijbaan met golf,.

Kinderen klauteren omhoog en glijden weer naar beneden. Het geleverde pakket bestaat uit de glijbaan, . Deze meter glijbaan is geschikt voor een platform op 120cm. Zet de glijbaan niet in de directe zon, dit kan verkleuring .

Bij de Glijbaan meter wordt aangegeven dat de platformhoogte meter is. Echter, welke zijde meter is wordt niet aangegeven. Kunststof Glijbaan rood meter, Zeer Snelle Levering, ruim assortiment en Scherpe Prijzen! Eindeloze glijbaan roestvrij staal, strekkende meter Het plezier dat kinderen ´s winters met de slee beleven, hebben ze ´s zomers op de eibe hellingglijbaan.


Deze glijbaan van meter is geschikt voor een plateauhoogte van 120cm en is eenvoudig te bevestigen aan een speeltoestel met een platform middels 2 . Xstra lang glijbaan meter lang niet van die normale maar lange geheel compleet met lader zijdig kan gebracht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts