dinsdag 7 februari 2017

Bosbad putten

Bosbad Putten op de Veluwe is hét subtropische zwembad voor zwemles, vrij zwemmen, kinderfeestje, schoolreisje en wellness. Bij Bosbad Putten vermaakt het hele gezin zich makkelijk een dag lang. Het zwembad is mooi gelegen in het bos en beschikt over een subtropisch binnenba .

Geniet van onze uitgebreide mogelijkheden. Neem een duik in ons subtropische zwembad of bij mooi weer in ons heerlijke buitenbad. Subtropisch Bosbad Putten is veel meer dan een zwembad.


Kijk maar naar deze razendsnelle binnen.

Bosbad Putten, Putten , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin kleinkinderen, . Bosbad Putten openingstijden, prijzen, adres en meer! Aan de rand van landgoed Groevenbeek ligt, omringd door bomen en bos, een prachtig zwembad. Bosbad Putten ligt midden in deze oase van bomen.


Er zijn momenteel geen evenementen beschikbaar. Bosbad Putten combineert zwempret met de weldaad van wellness. Baantjes trekken doet u in ons wedstrijdba voor onbekommerd genieten verblijft u uren in . Voeg toe aan mijn selectie Verwijder uit mijn selectie Kaart Delen. PUTTEN - Een hamerstuk wordt het niet bij de gemeenteraad. Toch was de commissie samenleving dinsdagavond niet negatief over het . Putten (Bosbad Putten), Afdrukken, E-mailadres.


Er is een definitief besluit genomen: Bosbad Putten krijgt een wildwaterbaan. Tijdens de raadsvergadering donderdagavond werd door de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts