woensdag 15 februari 2017

Bootcamp zuiderpark

Iedere dag meerdere bootcamps in de buitenlucht. Vanaf april geeft onze nieuwe trainer Mike Tros nieuwe trainingen in het Zuiderpark, Den Haag. De trainingen zijn van 20:tot 21:uur.

Bootcamp is buiten trainen zonder apparaten of materialen. Je grenzen verleggen, je kracht en uithoudingsvermogen vergroten onder leiding . Altijd persoonlijke begeleiding door gecertificeerde trainers; In de buitenlucht werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit; The Bootcamp Club Den . In het Zuiderpark werd zaterdag april een Urban Bootcamp gehouden met speciale sportactiviteiten.

Bekijk hier foto's van het evenement. Efficient Steps biedt in Zuiderpark Rotterdam een efficiĆ«nt Bootcamp training. Het concept achter dit unieke Bootcamp is dat . Zuiderpark of op onze Obstacle Run locatie in Zaandam. Of informeer naar een individuele- of groepstraining op maat. Wij gaan door, waar andere bootcamps stoppen.


Omdat Soldierfit vanuit militaire praktijk ervaring is opgericht en crossfit principes worden toegepast in de . Woensdag hebben we weer bootcamp in het Zuiderpark in Den Haag! Bij of meer deelnemers gaat de bootcamp door, dus meld je .

Het zuiderpark is een park vlakbij het centrum van Den Bosch. Voor de Bootcamp trainingen wordt verzameld op de hoek van de Zuiderparkweg en Geert .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts