maandag 20 februari 2017

Ice power roller

Ter behandeling of verzorging van spieren, gewrichten en pezen. Bijvoorbeeld bij spierpijn na het sporten, kramp, overbelasting, groeipijn, rugpijn bij . Ice Power Roller ml - Een handige roller van ml.

Speciaal voor plaatsen waar men moeilijker bij kan, zoals nek, rug en. IcePower is een krachtige stof ter behandeling van spierpijn, hoofdpijn, groeipijn, gewrichhtpijn en rugpijn. IcePower is verkrijgbaar in een tube, roller en spray.


De Tuinen heet vanaf nu Holland Barrett.

Bestel Icepower Roller online via de nieuwe site. Speciaal voor plaatsen waar men moeilijker bij kan, zoals nek, rug en schouders. Ice Power Cold Gel Roller Ice Power is een verfrissende gel en bevat alleen natuurlijk stoffen o. Bekijk het ruime assortiment drogisterij artikelen Vergelijk de shops voor de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online.


De Ice Power Roller zorgt voor snelle verlichting en is eenvoudig toe te passen. De verkoelende Ice Power Roller bevat geen kamfer of pijnstillers en is daardoor . Ice Power, koudgel, in de uitvoering van een deoroller. Makkelijk op te brengen ook onderweg. Icepower is een verfrissende koudgel en bevat alleen natuurlijk .

Ice Power is een verkoelende gel en bevat alleen natuurlijke stoff en zoals menthol en eucalyptus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts