maandag 20 februari 2017

Ochtendmeditatie

Ochtend meditatie vanuit het Veluwse bos. Doe deze meditatie per voorkeur voordat je je dagelijkse. Het is het beste om aan het begin van de dag minuten voor jezelf te nemen.

Mensen zijn gewoontedieren – we denken, voelen en doen steeds maar weer . De ochtend is een goed moment voor een mindfulness oefening. Je brein is ontvankelijk voor een positief gevoel en kan dit na deze korte mindfulness meditatie . De kalme vredigheid van vroege ochtendmeditatie bevordert op veel subtiele manieren de kwaliteit van de rest van de dag en van je leven.

Misschien heeft een aantal van jullie vorige keer ook al meegedaan met de gratis 21-daagse meditatie online van Deepak Chopra en Oprah . Dit is ochtendmeditatie uit het boek van Thich Nhat Hanh – Adem in, Adem uit – meditaties voor een druk bestaan. Ochtend Meditatie Deze meditatie is een uitnodiging om het een helder bewustzijn de nieuwe dag weer in te kunnen. Het is gebaseerd op de Vipassana-traditie . Blijf jij 's morgens graag zo lang mogelijk in dromenland hangen?


Dan zou morning yoga en meditatie wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts