donderdag 16 februari 2017

Innerlijk kind meditatie

Innerlijk Kind Meditatie - een geleide. Uitgebreide Innerlijk Kind Meditatie. Zit lekker op de stoel waarop je zit en voel hoe je lijf zich voelt.

Geleide meditatie om te verbinden met je innerlijk kind. Je mag op zoek naar het innerlijke kind in jou die je mogelijk een tijdje uit het. Je kan het tijdens je dagelijkse dingen doen, maar ook tijdens een meditatie of . Centrum Djoj RotterdamInnerlijk kind helen.

Waarom reageer je vaak zo emotioneel en hoe kan je je innerlijk kind helen? Er zijn veel manieren om jouw innerlijk kind te ontmoeten en te helen; innerlijk kind-therapie, innerlijk kind-meditatie, automatisch schrijven, Voice Dialogue . Geleide meditatie: Ho'oponopono : Een oude sjamaan helpt jouw Innerlijk Kind te bevrijden. Ja ik weet het: ik gooi jullie dood met die . Dit is een fijne meditatie om in contact te komen met je innerlijke kind. Je herinnert jezelf als een klein kind en plaatst jezelf in een ruimte waar . Hoe we met onszelf omgaan is een weerspiegeling van hoe we onze jeugd ervaren hebben.


Deze meditatie brengt je in contact met het innerlijk kind in jou dat op een bepaald moment in je leven is gestopt zich te ontwikkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts