donderdag 2 februari 2017

Fysio gorinchem

Van individuele behandelingen tot aan een grote oefenzaal met moderne fitnessapparatuur, voor ieder wat wils bij Fysiopraktijk 'T Gilde. Zorgcentrum Oost, Mozartstraat Gorinchem. Vind een fysiotherapeut in Gorinchem, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter.

Colvenierstraat 1d Van Hoornestraat 42JN Gorinchem 42XE Gorinchem T. Willem Elsschotstraat 42PT Gorinchem. Procare Fysiotherapie heeft het keurmerk Pluspraktijk. Zowel de afdeling fysiotherapie als het trainingscentrum is HKZ (ISO 9001) gecertificeerd.

Dalempoort Fysiotherapie en Manuele therapie vindt u in de binnenstad van Gorinchem op hetzelfde adres waar huisartsenpraktijk Dalempoort gevestigd is. In Gorinchem vind je fysiotherapeuten. Hieronder vind je een overzicht van alle fysiotherapeuten in Gorinchem.


Deze plaats ligt in de regio Zuid-Holland-Zuid . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Centrum voor Fysio- en Manuele Therapie 't Gilde in Gorinchem vindt u in dé lokale bedrijvengids . Geprobeerd wordt verbindingen te leggen tussen vele vormen van gezondheidszorg, vanuit onze basiskennis fysiotherapie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts