vrijdag 10 februari 2017

Den bosch bootcamp

Lekker buiten sporten en fitnessen in Den Bosch. City Bootcamp, de buiten sportschool. De IJzeren Vrouw in Den Bosch is op dit moment de locatie waar de meeste bootcamp trainingen van Den Bosch Bootcamp plaatsvinden.

De Noorderplas is een prachtig gelegen meer iets buiten het centrum van Den Bosch. Check hier ons schema en schrijf je in voor een gratis proefles. Lekker buiten trainen in groepsverband of individueel.

Zeer effectieve en resultaatgerichte manier om doelen te bereiken. MA - BEGINNERS BOOTCAMP - PRINS HENDRIKPARK, 20:00; mrt Den Bosch, IJzerenVrouw, Parkeerplaats v. City Bootcamp Den Bosch, Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands.

Ik geef personal training en ladies only bootcamp in Den Bosch. In maart 20is deze website online gegaan en is Den Bosch Bootcamp gestart. Bootcamp is een leuke, sportieve training waarin het belangrijkste is dat de kinderen lol hebben en lekker bewegen. Bij City Bootcamp bieden we Bootcamp trainingen aan. City Bootcamp is een organisatie die Nederland het . Bootcamp door een ervaren trainer in een kleine groep in Engelen.


Tijdens de bootcamp wordt er gebokst en er zijn battleropes, trx-elastieken, kettlebells. Mom in Balance speciaal voor zwangere of net bevallen vrouwen. Wij wensen jou alvast fijne feestdagen en een voorspoedig en sportief . Je kunt altijd nog meedoen aan een heuse bootcamp!


DEN BOSCH - Stel je bent jaar oud en je zit in een rolstoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts