dinsdag 21 februari 2017

Zwembad de schelp

Welkom op de gezamenlijke website van zwembad De Schelp en zwembad De Melanen! Zwembad De Schelp is gesitueerd aan de Binnenschelde, centraal . Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom is ontworpen volgens het vierbadenconcept.

Die vier baden zijn het wedstrijdba het instructieba het recreatiebad . Zwembad de Schelp en de Melanen, Bergen op Zoom. De openingstijden van Zwembad de Schelp en Melanen De Boulevard Noord in Bergen op Zoom vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen . Ga bubbelen in het bubbelbad of glij eens van de glijbaan!

De Boulevard Noord 46HD Bergen Op . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Na een Europese aanbesteding koos de gemeente Bergen op Zoom Zwarts Jansma om samen met Jan Brouwer Associates een groot sportcomplex te . Lees reviews van Zwembad De Schelp Bergen op Zoom Noord Brabant Nederland. Bekijk de ligging van Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom op de plattegrond op Zoover. Zwembad De Schelp, De Boulevard Noord 4 Bergen op Zoom.


Beleef een geweldige dag vol waterpret bij Zwembad De Schelp inclusief frietje en snack naar keuze: met meerdere glijbanen, stroomversnelling, whirlpools en . Zwembad de Schelp is gelegen aan de Boulevard van Bergen op Zoom. De bushalte bij het zwembad is aangepast volgens de eisen toegankelijk openbaar vervoer . Het recreatiebad is ingericht om jou als recreatieve gebruiker te ontvangen. Deze verordening is van toepassing op het verzoek van de aanvrager om subsidie voor de exploitatie van de zwembaden De Schelp en De Melanen B. Zwembad De Schelp openingstijden, prijzen, adres en meer!


Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts