vrijdag 10 februari 2017

Trampoline net 244

Los Veiligheidsnet voor Trampoline 2cm (zonder palen). Salta Trampoline Rond Veiligheidsnet 2cm Premium Black Edition (Groen).

Hier vindt u ons assortiment van veiligheidsnetten voor trampolines met een doorsnede van 18 213 . Het veiligheidsnet 2cm van het merk Salta is een universeel veiligheidsnet wat op elke trampoline past die een afmeting heeft van 2cm. Veiligheidsnet trampoline zonder palen kopen? Van alle merken in het assortiment kan Trampolineland een los trampoline net 2cm bestellen.

Berg Trampoline Talent met Safety net Comfort 2cm groen. Nu in de aanbieding van € 33voor € 2400! Voor 16:uur bestel morgen in huis berg . Ter bevordering van de veiligheid van de trampolinespringer, is een veiligheidsnet een handig accessoire bij de Game on Sport trampolines. Los net te gebruiken als vervanging voor uw bestaande veiligheidsnet.


Het net is fijnmazig zodat je de springer kan zien, . Veiligheidsnetten voor bijna alle merken en maten trampolines. Netten van Proline Trampolines, Etan Premium Trampolines, Airjump Trampolines. Je schroeft het net (2cm) met dubbele bevestigingshaken aan de poten van de trampoline.

Het frame is vervaardigd uit dubbel gegalvaniseerde stalen . De Salta trampoline 2met veiligheidsnet is een prachtige trampoline die een cm dikke trampoline rand heeft. De breedte van het randkussen is cm en . De voordeligste trampoline shop van Nederland. Premium Black 2met veiligheidsnet Premium Black 2met veiligheidsnet Premium Black 3met . Veiligheidsnet voor MoonWalker Sport trampoline.


Bevestiging paal dmv bouten door gaten van de poten van de trampoline. Met dit veiligheidsnet bescherm jij jouw kinderen tegen nare ongelukken. Dit veiligheidsnet zorgt ervoor dat kinderen niet van de trampoline kunnen springen.


Door het veiligheidsnet vallen jij of de kinderen er niet vanaf en door het grote. Type Trampoline; Diameter 2cm; Hoogte cm; Geschikt voor tuinen vanaf . Trampoline 2cm inclusief palen en net, alles voor je klus om je huis tuin te verfraaien vind je bij KARWEI. Edco Trampoline met Safety Net 2cm Sport Spel.


Met Amerikaanse springmat van polypropyleen en brede PVC beschermrand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts