maandag 13 februari 2017

Geaard slapen

Aarden (Earthing) heeft bijna altijd een positief effect op het slapen. Een van de grootste voordelen van geaard slapen is, dat je sneller in slaap valt en dieper . Met de multimeter hebben we het verschil tussen geaard en ongeaard slapen kunnen meten maar het is zeker ook direct voelbaar.

Heb je een betere nachtrust door geaard slapen? Aarden heeft te maken met de elektrische lading. Als je geaard slaapt, brengt je lichaam tijdens je slaap je elektrische lading in balans, waardoor je beter slaapt. In deze lakens zit zilverdraad verwerkt en je sluit het laken aan via een ijzerdraadje met de aarde zelf of met .

De meeste mensen ervaren de voordelen van Aarden redelijk snel, vaak al binnen enkele dagen geaard slapen. Sommigen echter voelen vreemde of zelfs . Ben je geaard als je bijvoorbeeld een metalen draad in de grond steekt of met. Zijn er mensen die niets merken van 'geaard slapen', of bij wie het niet werkt?


Dit bevordert herstel van het lichaam na inspanning. Mensen die bloedverdunners gebruiken zien dat zij sinds het geaard slapen de medicatie flink kunnen verlagen. Ook de bloeddruk komt door het aarden beter . Ook daarna, toen wij dierhuiden gingen dragen om onze voeten te beschermen en hierop gingen zitten en slapen, bleven wij geaard omdat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts