woensdag 1 februari 2017

Jumping fitness limburg

Vanaf maandag september begint de nieuwe les van CalandFit: JUMPING FITNESS. Dit is een les waarbij jij de intensiteit van . Een nieuwe trend sluipt de sportscholen binnen: jumping fitness. Dat maakt jumping fitness geschikt voor jong en oud en voor sporters op verschillende niveaus. Limburgse naar fitness-modellenwedstrijd in Amerika.


Space Jump Parkstad Trampoline Park is a purpose built trampoline and jump. Ja, er bestaan verschillende lessen, namelijk de jumping fitness en de space . Zet het alvast in je agenda, zodat je jouw paasdagen lekker jumpend door kan brengen. De allernieuwste fitness workout met een hoge fun factor! Bij een Jumping Fitness work-out worden meer dan 4spieren geactiveer wat meer is dan bij andere duursporten.


Bij Jump XL in Horst kunt u terecht voor verschillende vormen van trampoline springen waaronder fitness, . Jumping Fitness is een intervaltraining op een trampoline. Wij zijn de enige officiële jumping (R) fitness distributeur in Nederland. Door een uur jumpen Bouncen op een trampoline met leuke pasjes en fitness bewegingen samen met opzwepende muziek verkrijgt men een super leuke . Een nieuwe trend verovert langzaam steeds meer Limburgse sportscholen: jumping fitness.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts