maandag 15 juli 2019

Hi flyer trampoline

De hele maand juli en augustus ontvang je bij aankoop van een Etan Hi-Flyer trampoline een set pop up voetbalgoals met voetbal t. De Hi-Flyer is een trampoline waar jaren trampoline springplezier mee beleefd kan worden. Met een dik, groen randkussen en een doorsnee van 00m is .

Jarenlang veilig trampoline springen op de Hi-Flyer trampoline! Deze trampolines zijn gekeurd door TUV en zijn voorzien van een groen randkussen. Deze Hi-Flyer trampoline van 305cm is een prachtige trampoline voor matig intensief gebruik.


De Etan Hi-Flyer springmatten zijn geschikt voor alle Etan Hi-Flyer trampolines en is verkrijgbaar in diverse afmetingen.

De kleur van de trampolinemat is zwart. De Etan Hi-Flyer Foldable is een kleine trampoline die opvouwbaar is en daardoor gemakkelijk te verplaatsen is. Etan Hi-flyer trampoline van 3cm.


Je bestelt deze trampoline bij Trampolineplezier. De Etan Hi-Flyer trampolines hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De conische veren en het frame zijn gegalvaniseerd zodat roest geen kans . Op zoek naar een Hi-flyer trampoline Bekijk het ruime assortiment trampolines voor in de tuin en profiteer van de beste aanbieding! Lekker spelen en springen zonder in te leveren op veiligheid en kwaliteit?


Het is allemaal mogelijk met de Etan trampoline.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts