vrijdag 5 juli 2019

Pilates hillegersberg

Kom dan langs bij STUDIO Hillegersberg in Rotterdam voor het volgen van pilates lessen. Pilates is niet alleen goed voor het versterken van uw spieren, maar . In STUDIO Hillegersberg vind je verschillende soorten yoga lessen, gegeven door ervaren docenten voor alle leeftijden en doelgroepen.

Kijk eens bij STUDIO Hillegersberg voor de mogelijkheden. Fysical Hillegersberg heeft een breed aanbod groepslessen in de week. Waaronder Yoga, Zumba, Spinning en Pilates! Beste Pilates in Hillegersberg - Schiebroek, Rotterdam, Zuid-Holland - Pilates Point Rotterdam, Bodhi Yoga en Mindfulness, Yoganesa, Pilogin Pilates en Yoga .

Marianne Sport Beweging start eind maart met een pilatesles in Rotterdam Overschie en met een les in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek. Pilates Judith Klein Rotterdam Hillegersberg Schiebroek. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids Gouden . Pilates is voor iedereen toegankelijk en draagt bij aan een gezond en goed gevormd lichaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts