woensdag 10 juli 2019

Elektrisch spieren trainen

Er bestaan nogal wat misverstanden over trainen en vet. Met elektrische stroom kun je spieren laten samentrekken. Dit soort stimulatie heeft feitelijk slechts nut als je een spier(groep) specifiek wilt trainen die je normaliter niet individueel kunt aansturen, .

Volledige spier contracties trainen de spier, die daardoor sterker en fitter wordt. Electronic Muscle Stimulation kortweg EMS herstelt en versterkt spieren door middel van elektrische stimulatie. Afhankelijk van het gekozen behandel . De Abtronic of de Abtronic Xstuurt elektrische stootjes naar de spieren, de spieren trekken daardoor pulserend .

Buikspierkwartiertje en nog meer onzin over het trainen van de buikspieren. Met elektrische stroom kun je spieren inderdaad laten samentrekken, maar deze . Het is fijn dat je buik en rug tegelijkertijd kunt trainen en voor beide een. De absolution pro (Telsell) traint spieren door middel van elektrische . Electrotherapie samen met GOED trainen geeft dus wel resultaat.


Hallo, Ik ben weleens benieuwd wie op het forum deze elektrische gordels om je buikspieren mee te trainen weleens heeft gekocht. Een ab belt is een zeer veilige en effectieve manier om de moeilijk te trainen buikspieren aan te pakken. In dit artikel wordt uitgelegd of de AB belt werkt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts