vrijdag 26 juli 2019

Krav maga leidsche rijn

De visie van Krav Maga Leidsche Rijn is exact hetzelfde als van de grondlegger van Krav Maga, Grand Master Imi Lichtenfeld: “To educate and build people . Krav Maga Leidsche Rijn is een gecertificeerde Krav Maga school die lid is van de IKMF (International Krav Maga Federation) en bevoegd is om Krav Maga . Krav Maga Leidsche Rijn, Utrecht (stad).

Facebookpagina van Krav Maga Leidsche Rijn. Welkom op de website van BB Selfdefense. Nieuws: Extra kaartverkoop Central Park Festival a. Volg een gratis proefles Krav Maga bij Defense4all!

Krav Maga is een realistische vorm van zelfverdediging die gebaseerd is op natuurlijke reflexen en een principe van gezond verstand . Veel informatie over Krav Maga Leidsche Rijn, gevestigd in Utrecht en geregistreerd bij de KvK onder nummer 64031241. De onderneming Krav Maga Leidsche Rijn is gevestigd op Luzernevlinder 1te UTRECHT en is actief in de branche Sportscholen. Adres: Burchten (Cultuurcampus Schakelzaal).

Krav Maga, letterlijk vertaald 'contact gevecht', is het officiële zelfverdedigingssysteem van de Israeli Defense Force. Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem die zijn oorsprong heeft in Israël. De oprichter van dit systeem is Imi Lichtveld. Kenmerkend voor Krav Maga is dat de . Dit seminar is een kennismaking met het Stay Away programma.


Er zullen verschillende seminars in de regio gehouden worden, waarna bij voldoende . LEIDSCHE RIJN Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem die zijn oorsprong heeft in Israël. De technieken uit Krav Maga zijn zoveel . Tai Chi Qigong lessen in Leidsche Rijn Utrecht voor volwassenen. Krav Maga, Kettlebell Training, Personal Training . Kom en maak kennis met Krav Maga Leidsche Rijn!


Krav Maga (spreekt dit uit als kraf magá) is een realistische vorm van zelfverdediging die gebaseerd is op . En Arik Nativ van Krav Maga Leidsche Rijn, bedankt voor deze samenwerking. Afwisselende en doelgerichte Krav Maga trainingen en intensieve StrikeFit Bokszak work-out voor iedereen in Utrecht. Je bent welkom voor een gratis proefles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts