woensdag 10 juli 2019

Yoga festival haarlem

Yogafestival Haarlem gaat helaas dit jaar niet door wegens tegenvallende kaartverkoop en is verschoven naar 2017. Mensen die al tickets hadden gekocht . Het Yogafestival Haarlem is voor beginners, ervaren yogabeoefenaars, gezinnen én.

Het Yogafestival Haarlem is een jaarlijks terugkerend tweedaags yoga lifestyle-festival waar yoga, yoga lifestyle en body mind centraal staan . Zelfs zo hot dat wij een eigen Yogafestival hebben. Op en juni is de tweede editie van dit festival bij Elswout in Haarlem. Haarlem is in 20weer een festival rijker.

Op za zo juli zal op Landgoed Elswout de eerste editie van het Yogafestival Haarlem plaatsvinden en daar . Yogafestival Haarlem Blog - lees hier alles over het Yogafestival Haarlem van juli 2014. Na Terschelling, Nijmegen en Amsterdam kent nu ook Haarlem haar eigen yogafestival. Op landgoed Elswout kun je op en juli . Elk jaar heeft Yogafestival Haarlem een ander thema; we volgen de zeven chakra's.


Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, staat nu tijdens . Samen met het Yogafestival Haarlem (juni 20in Elswout) hebben we dit leuke filmpje gemaakt over yoga! Waarom doen zoveel -en steeds meer- .

Leuk voor beginners, gevorderden en kinderen! Yogafestival Haarlem 20nieuwe stijl: 24-uur yoga-experience 'back to the basics'. OVERVEEN - Steeds meer mensen ontdekken de positieve effecten van yoga op lichaam en geest. De organisatie van de tweede editie van het Yoga Festival op landgoed Elswout kijkt terug op een geslaagde middag. Dit weeken juni, is het Yogafestival Haarlem weer!


Lees hier wat er allemaal te doen is en hoe laat! Afgelopen weekend bezochten meer dan duizend (potentiële) yogi's de allereerste editie van Yoga festival Haarlem om zich onder te . Zaterdag juni - Yogafestival Haarlem op Landgoed Elswout in HaarlemMaura zal de hele dag bereikbaar zijn voor energetische . Het Yoga Festival Haarlem heeft ieder jaar een thema, vorig jaar het eerste chakra en dit jaar het tweede chakra, ook wel het heiligbeenchakra . Ik heb veel te danken aan Haarlem en er mijn hart aan verloren. In de vorm van liefde, vrienden en passie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts