maandag 29 juli 2019

Trampoline met net 140

Ronde trampoline met net 1cm kopen? Trampolineland is gespecialiseerd in de beste ronde trampolines met veiligheidsnet 140cm. Diverse mini trampolines van 14 of 1cm direct uit voorraad leverbaar.

Voor fitness doeleinden of de kleine springer. De EXIT Bounzy is een mini baby trampoline voor binnen met een diameter van 1cm; leuk als eerste trampoline voor de allerkleinsten, vanaf jaar in de . Bestel hier uw trampoline met veiligheidsnet en laat uw kinderen veilig. Gebruikersgewicht van maximaal kg; Ingraafbaar: Nee; 180×140×1cm groot.

Geschikt voor kinderen van tot jaar; Maximaal gebruikersgewicht: kilogram; Afmetingen: H180×B140×D1cm; Materiaal: pvc en gegalvaniseerd staal . EXIT Bounzy Mini Trampoline 1cm - Inclusief veiligheidsnet - Zwart. VorRond; Ø 1cm; Belastbaar tot: kg. Trampoline set met bijhorend veiligheidsnet. De trampoline heeft een diameter van 1cm. Deze mini trampoline heeft een standaard veiligheidsnet.


U betaalt niet veel en hij wordt gratis thuisbezorgd. Geschikt om binnen neer te zetten en voor . Op zoek naar de beste trampoline Vergelijk het ruime assortiment van trampolines direct online Bestel voor de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts