vrijdag 12 juli 2019

Zwemles blauwkapel

Bij zwembad Blauwkapel kun je vanaf jaar en maanden op zwemles. Goed kunnen zwemmen, daar heb je een leven lang plezier van. Zwembad Blauwkapel in Groenekan is een zwembad voor jong en oud.

Blauwkapel Les En Therapiebad (Groenekan). Bij zwemschool Anton in Blaricum kun je zwemles krijgen in kleine bad op de. Tegenover tuincentrum Overvecht is zwembad Blauwkapel. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor BLAUWKAPEL LES- EN THERAPIEBAD in Groenekan vindt u in dé lokale bedrijvengids .

Sara kon bij Blauwkapel wel kennis komen maken en een (betaalde) les vooraf zwemmen om te bepalen op welk niveau ze zou starten. Groenekan en verder', een wandeling vanuit Utrecht.

De kosten voor zwemlessen van uur per week zijn € 15- per periode. De kinderen die zwemles hebben in Utrecht of Bunnik zwemmen aan het eind van . Zwembad Blauwkapel in Groenekan, Koningin Wilhelminaweg 51 3737BG - Telefoonnummer, informatie en kaart van Zwembad Blauwkapel - Rubriek . Diploma zwemmen ALTIJD in ons eigen bad. Onze kinderen gaan steeds jonger op zwemles. Les- en Therapiebad Blauwkapel Groenekan Zwembad De Kikker .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts