vrijdag 5 juli 2019

Subtropisch zwembad weert

Welkom bij zwembad De IJzeren Man, het mooiste zwembad van Limburg. Sinds 20is ons zwembad in het bezit van het keurmerk Veilig Schoon. Het subtropisch zwemparadijs beschikt over een golfslagbad waar u heerlijk op de golven kunt.

In ons zwembad Weerterbergen in Weert, is het altijd genieten. Op Weerterbergen treft u een heerlijk uitgebreid subtropisch zwemparadijs waar het voor iedereen genieten is! Gasten van Weerterbergen maken op vertoon . Openingstijden IJzeren Man Subtropisch Zwembad De Geurtsvenweg in Weert, alle IJzeren Man Subtropisch Zwembad De openingstijden en koopavonden . De IJzeren Man is een heel compleet zwemba met ontspanning en plezier. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids Gouden . Het mooiste zwembad in Limburg trekt jaarlijks 300.


Overdekt recreatief golfslagba een 25-meter wedstrijdbassin en een instructiebassin. Met de kinderen naar een zwemba tot kilometer van Weert. Subtropisch Zwembad De Berckt, Baarlo, - jaar - Zwembad.


Vakantiepark met subtropisch zwembad De Weerterbergen in Weert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts