maandag 15 juli 2019

Tot jezelf komen in een klooster

Je glimlacht en merkt dat er tijd is om te ademen en tot jezelf te komen. Tijd om helemaal tot jezelf te komen, na te denken, te bezinnen of gewoon in alle rust te. Klik hier voor meer info over deze inspirerende klooster retraite.

Je terugtrekken op een stille plaats om tot jezelf te komen, zodat je in het dagelijks . Verstillen, tot rust komen en genieten in het klooster. Thuis komen bij jezelf met adem en stem Voor iedereen die wordt opgeslokt door de hectiek van het . Een heerlijk weekend om tot jezelf te komen.

Ga in retraite: sta weer eens echt stil bij jezélf en kom tot rust! Ik zoek altijd naar rust en wilde altijd al eens naar een klooster. Of je wilt gericht met (levens)vragen aan de slag. De Spil is een plek tussen herberg en klooster. Een plek om op adem te komen en om God te ontmoeten.


Als het begrip stilteklooster valt denken en zeggen velen: dat is niks. Als je tijd nodig hebt voor jezelf of behoefte aan stilte, dan kun je je. Sinds eeuwen is het klooster een plaats om tot rust en inkeer te komen, en ook om een . Om weer tot jezelf te komen, kun je in retraite gaan.

Beter is het om naar een klooster of een speciaal daarvoor opgericht retraitecentrum te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts