dinsdag 30 juli 2019

Tunturi bewegingstrainer

Bestel uw Tunturi Opvouwbare Bewegingstrainer dan eenvoudig bij Vegro. Altijd deskundig advies, snel thuis bezorgd en boven de €5- zijn verzendkosten . Een Tunturi opvouwbare Mini Fiets met anti-slip voeten is een bewegingstrainer die zowel geschikt is voor de beenfunctie, als voor de armfunctie.

Blijf fit en gezon en dat vanuit uw stoel! Met de bewegingstrainer - ook wel teletrimmer of stoelfiets . Garantievoorwaarden: Tunturi Bewegingstrainer. Garantie: voor eindgebruikers gelden de garantievoorwaarden volgens de algemene wettelijke voorwaarden.

De Tunturi bewegingstrainer is ideaal voor het trainen van de armen en benen.

Een bewegingstrainer voor het verbeteren van de coördinatie en het versterken van de spieren! Sport outdoor - Tunturi Twister Bewegingstrainer. Tunturi Twister Bewegingstrainer - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. De Twister bewegingstrainer van Tunturi is een draaibaar plateau waarmee je roterende oefeningen kunt doen. De beweging van links naar recht en weer terug . Bike-bewegingstrainer - Tunturi Opvouwbare Minifiets Tunturi Opvouwbare Minifiets altijd makkelijk om mee te nemen.


Vegro voorziet in hulpmiddelen door middel van verkoop, verhuur en uitleen. Met de Tunturi bewegingstrainer traint u uw armen en benen. Ideaal om uw gewrichten soepel te houden.


U gebruikt de stoelfiets terwijl u televisie kijkt. De Tunturi opvouwbare stoelfiets is een praktisch hulpmiddel voor een gemakkelijke bewegingstraining. Hij heeft een computer met overzichtelijke display.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts