woensdag 31 juli 2019

Sport actie

Wij accepteren de volgende betaalmethoden. We danken iedereen voor het deelnemen en wie weet tot een volgende keer! Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op AH Sportweken.

Van tot en met maart zal er in Health Center Lansingerland (Berkel en Rodenrijs) een grote actie, Let's Move for a better worl . Op bovenstaande artikelen € - korting per zak. Maak gratis kennis met Active Sports in Rotterdam. Start met Fitness of doe mee aan één van onze groepslessen.

Tijdens de maanden juni, juli, en augustus onbeperkt sporten voor maar € 2- per maand. Sportcentrum Dijkman biedt u de kans om sportief de zomer te . Je kiest een statief op basis van het soort sport of actie dat je beoefent. Wil je vanuit positie filmen, dan zet je een tripod neer of klem je een Gorillapod met zijn . Voor deze actie geldt op=op en is alleen verkrijgbaar bij deelnemende Pavo Verkooppunten.


Indien je zeker wilt zijn dat zakgoed of borstels op voorraad zijn, . Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen tot jaar die opgroeien in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een . Sporten voor KiKa, help mee aan een betere toekomst voor kinderen met kanker. Op en januari zijn respectievelijk Peter van Gessel, Chrisjan van Niekerk, Luc Verweij, Leon Blok en Peter Wensink te gast geweest bij .

De actie wordt georganiseerd door Jumbo Supermarkten B. FITLAND KENNISMAKINGSACTIE één maand onbeperkt sporten voor €290. Samen sporten voor het goede doel, dat is Sporters in Actie. Jaarlijks organiseert en ondersteunt stichting Sporters in Actie volledig belangeloos .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts