woensdag 23 oktober 2019

Spiermassa dieet

Dit dieet behoort tot de absolute basiskennis voor het opbouwen van spiermassa. Op deze pagina vind je een voorbeeld voedingsschema voor spiermassa. Check hier wat je moet eten om extra te groeien.

Het doel van iedere krachtsporter is het bouwen van droge spiermassa. Zoveel mogelijk spieren opbouwen en zo min mogelijk lichaamsvet. Wil je spiermassa opbouwen en je vetverbranding verhogen? Dan is het slim om meer eiwitten aan je dieet toe te voegen door eiwitrijk voedsel .

Wil je spiermassa aankomen of droog trainen? Dan heb je een goed voedingsschema nodig. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit berekend! Hieronder vind je een basis voedingsschema voor meer spieropbouw. Het voedingsschema bevat ongeveer 31kcal en is hiermee geschikt voor personen van ongeveer kg die als doel spieropbouw hebben.


Extra kolen op het vuur (meer cardio-training) of een scherper dieet volgen. De nadruk moet bij het opbouwen van spiermassa dus liggen in . Mensen die strakker of gespierder willen worden, kiezen vaak voor krachtsport. Populaire krachtsporten zijn bodybuilding, gewichtheffen en trainen met losse .

Omdat de man in spiermassa wilt aankomen eet hij 5calorieën boven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts