maandag 7 oktober 2019

Thaiboksen utrecht

U kunt daarom gebruik maken van uw U-pas bij Muay Thai Utrecht. Muay Thai Utrecht is ''DE'' Thai- en Kickboksschool van De Meern, Vleuten, Utrecht en . Voor elke (beginnende) kickbokser: recreant of met wedstrijdambities - GRATIS proefles!

Zoek jij nog een sportschool waar je kunt boksen, fitnessen, kick- en thaiboksen of MMA kunt doen in de omgeving van Utrecht? Ongeveer jaar geleden is de Tjakai-stroming opgericht bij de Anton Geesink school in Utrecht.

Tjakai is een samensmelting van verschillende vechtsporten . Boksschool Jimmy's Gym Boks Thai-Boxing en Conditietraining. Boksschool Jimmy's Gym zowel voor boks, Thai Boxing als conditietrainingen. Kickboksen Utrecht, KickFun Utrecht en TaiBo Utrecht.


Yard Gym is de gym voor Kickboksen, KickFun en TaiBo. Welkom op de officiele website van Fighting Club van Dams, de sportschool in Utrecht Maarssen voor Kickboksen. De Sportschool staat onder leiding van . De vraag is al eerder gestel maar het is al weer even geleden geweest. Kun je ergens in regio Utrecht ook door de weeks 's middags .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts