vrijdag 4 oktober 2019

Zonnebank leeuwarden

Vitamine D door blue D-lite bij Sunday's Leeuwarden. Sunday's Leeuwarden heeft alle zonnebanken in haar studio uitgerust met de unieke blue D-lite . Days of sun is de nieuwe moderne zonnebankstudio uit Leeuwarden.

Days of sun is gevestigd aan het Noordvliet 1te . In ons Fitness centrum zijn hoogwaardige zonnebanken aanwezig, waarop u op een. Zonnebank – level € 5 € 650. In De Fabriek wordt gewerkt aan je conditie, voor klanten, aan een examen of aan je tint.

Wil je lekker kunnen genieten van een zonnebank na het sporten? Dat kan bij My HealthClub in Leeuwarden! Een betaalbare en verfrissende sportschool. Alles is erop gericht om u verblijf op onze zonnebank zo aangenaam mogelijk te maken. Wij geven altijd instructies over het gebruik en de werking van de zonnebank.


De openingstijden van alle vestigingen van Sauna En Zonnebank in Leeuwarden vindt u op Openingstijden. Na het sporten kun je in Bewegingscentrum Leeuwarden gebruik maken van een heerlijke sauna. In de heren- en dameskleedkamer vind je een traditionele . Openingstijden Zonnestudio Sunspot Schrans in Leeuwarden, alle Zonnestudio Sunspot openingstijden en koopavonden in Leeuwarden.


Zonnestudio Sunspot in Leeuwarden, Schrans 1 8932NA - Telefoonnummer, informatie en kaart van Zonnestudio Sunspot - Rubriek Zonnebank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts