vrijdag 25 oktober 2019

Wildwater zwembad

Glij van de glijbanen en beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan! Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in . Een prachtig, groot zwembad met leuke attracties.

Hierbij de leukste zwembaden van Nederland voor u op rij! De spectaculaire glijbanen als de Super Crater, Wildwater River Ride en de Booster of Anaconda . In een zwemparadijs kan je ook lekker van de glijbaan, wildwaterbaan of. Zwembad Den Hommel in Utrecht is de ideale plek voor in- en ontspanning!

Welkom bij het leukste en grootste subtropisch zwembad in het Noorden. Beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan. Aqua Mundo in Het Heijderbos de snelste wildwaterbaan. Aqua Mundo Het Heijderbos is zelfs in 20nog verkozen tot Zwembad van het Jaar. In de mooiste tropische zwembaden van Nederland schijnt altijd de zon!


Er is een wildwaterbaan, Canyon River, van bijna tachtig meter lang . In de Aqua Mundo genieten groot en klein van de verschillende faciliteiten die deze tropische zwembaden te bieden hebben. Je kunt van spannende glijbanen afglijden, maar ook van een wildwaterbaan af roetsjen. Hieronder vind je meer over een aantal zwembaden met een .

Een vakantiepark met subtropisch zwembad is niet voor niets populair voor een heerlijk weekendje weg of een korte vakantie in eigen land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts