donderdag 24 oktober 2019

Loopband veiling

Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online sport en fitness veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden . Met deze elektrische loopband voor thuisgebruik kun je aan jouw conditie werken wanneer jij wilt! De snelheid is in te stellen van tot kilometer per uur, .

De Run Excite 7is een loopband uit het topsegment van TechnoGym. De Technogym Run Excite 7is de keuze van veel sporters. De Run Excite 7is een loopband uit het topsegment van Technogym.

We hebben een TechnoGym Loopband Excite 7LCD om te veilen. Bezichtiging en testen van apparaten is mogelijk op locatie in Dronten; Hierover wordt met . Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Fitness Loopband Veiling van nieuwe, tweedehands en gebruikte, professionele Loopband. Op deze pagina vindt u ons huidige aanbod te veilen Loopband. Heb via vidaxl een loopband bij een veiling gekocht die het niet doet.


Stond erbij dat het een klantretour was. Een loopband van tunturi die een goede staat verkeerd. Online veiling van fitnessapparatuur (kracht en cardio) w.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts