maandag 21 oktober 2019

Swing yoga

BESTEL JE YOGASWING naar keuze voor € 11- bij YOGASWING NEDERLAN als enige met Industrial Design Certificaat. Vol trots heten wij je van harte welkom in onze yogastudio “Yoga Swings You”. Gelegen op een prachtige locatie, midden in het dorp van Katwijk maar toch .

De swing werkt als ondersteuning bij de hatha yoga oefeningen. Het resultaat is een intensievere rek van het lichaam. Het is daarom ook van belang dat je bij . De Yoga Swing kan vergeleken worden met een hangmat en is uiterst geschikt om in te staan, te zitten en te liggen.

De Yoga Swing wordt voornamelijk gebruikt . Yoga Swing voor het lenig maken van de spieren en soepele beweging. Yoga prop voor beginner en gevorderden. Aerial Swing Yoga is nu ook bij YourBalance in Tiel te volgen. Er zijn regelmatig workshops waarbij je yoga in een hangmat kunt ervaren. Aerial Swing Yoga is Yoga in een hangmat!


Speel met de zwaartekracht, ervaar de mix van ontspanning, uitdaging plezier bij YourBalance in Tiel. De Yoga Swing is een geweldig, veelzijdig tool om het beste uit jezelf en de yogahoudingen te halen! Het is een speciaal ontworpen hangmat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts